Meniu

LIVRARE/ PLATĂ

Modalități de livrare
 
Denumire: Coletăria.ro
Descriere: Această firmă este expertă în expedierea și livrarea coletelor. În cele mai multe cazuri, puteți ridica coletul Dumneavoastră de la punctul Pick-up (magazine, librării și standuri de ziare) selectat în 2-3 zile după introducerea comenzii! În țară există aprox. 200 de puncte de pick-up și acest număr este  în continuă creștere. După procesarea comenzii veți primi un e-mail/mesaj de la Coletăria.ro, în care veți găsi datele de identificare pentru comanda respectivă: numărul comenzii și un link- de tracking a acesteia. Când comanda dumneavoastră sosește la punctul de pick-up veți primi un e-mail și un SMS, care conține parola necesară pentru preluarea coletului. Aveți 5 zile la dispoziție să ridicați coletul de la punctul de pick-up.
Descriere detaliată:
Descriere detaliată găsiți pe site-ul  Coletăria.ro.

Costuri de livrare: 9 Lei

Denumire:

Livrare la domiciliu
Descriere: Campania de curierat livrează produsele comandate la adresa dată în 3-4 zile lucrătoare. Vă atragem atenția că plata la livrare este posibilă doar prin numerar. 
Firmele cu care lucrăm:
Fan curier,  
Dpd,  
Urgent Cargus
Costul de livrare: 19 Lei
 
Modalități de plată
 
Denumire: Plata cu card bancar online
Descriere: Aveți posibilitatea de a plăti cu card bancar online. După efectuarea plății vom pregăti coletul pentru livrare. Plata cu card online va economisi timp și bani!

Denumire:

Transfer bancar- plată în avans cu factură proformă
Descriere: Bunurile pot fi plătite prin transfer bancar. Plata se efectuează în avans. Veți primi datele pentru transfer după confirmarea comenzii, precum și factura proformă.
Numărul contului bancar: RO10RNCB0825167682100001

Denumire:

Numerar la livrare- cu plata ramburs
Descriere:

Plata la primirea coletului în funcție de modalitatea de livrare aleasă (Fan curier, Dpd, Urgent Cargus). Vă atragem atenția că plata la livrare este posibilă doar prin numerar, plata cu card nu este posibilă!

Costul plății cu numerar: 5,9 Lei
Valabil: de la 2020.09.01

Căutare