Meniu

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate GDPR      

 

Protejarea informațiilor dvs. personale este de maxima importanta pentru NEXODOT TECH S.R.L.,, proprietarul magazinului online www.online-toner.ro.

 

1. Despre acest document

Respectam confidențialitatea informațiilor dvs. personale si in acest document detaliem modalitățile in care le colectam, păstrăm, procesam, transferam si partajam.

 

2. Informațiile personale pe care le colectam

Colectam următoarele informații personale:

  •  Numele dvs., adresa de facturare si informațiile firmei.
  •  Adresa de e-mail
  •  Adresa IP
  •  Cookie-uri
  • Modulele pe care le utilizam pot colecta de asemenea informații personale.
  •  Informații personale provenite de la terțe părți - de exemplu, de la rețelele sociale

Toate informațiile sunt procesate conform legilor in vigoare si in legătura cu relațiile contractuale agreate prin intermediul unui contract sau in urma consimțământului dvs.

 

3. Stocarea informațiilor personale

Stocam informațiile dvs. personale pentru până la executarea contractului, până la retragerea consimțământului persoanei vizate sau datele vor fi șterse automat după 5 ani, după caz.

Datele sunt gestionate de către operatorul de date pentru perioada de limitare generală, adică 5 ani, în timp ce datele de facturare (nume, adresă) sunt gestionate de către controlorul de date timp de 8 ani.

In anumite situații speciale, daca este cerut de reglementările legale sau de relații contractuale reale, vom păstra informațiile pentru o perioada mai îndelungata, cu excepția cazurilor interzise de lege.

 

4. Procesarea informațiilor personale

Procesam informațiilor dvs. personale, în urma consimțământului dvs. pe care îl puteți revoca in orice moment, pentru o multitudine de motive, cum ar fi:

  •  Funcționarea magazinului online
  •  In scopuri de marketing, pentru urmărirea si analiza activității dvs. pe site
  •  Log-urile sunt utilizate exclusiv in scopuri administrative si pentru îmbunătățirea performantelor site-ului
  • Pentru prelucrarea comenzii, furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Facturare
  • Respectarea obligației contabile;
  • Identificarea și contactul cu persoana vizată în calitate de cumpărător;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a vă oferii acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Online-toner.ro, dar numai în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.
  • Furnizorul de servicii îndeplinește contractele încheiate cu utilizatorii înregistrați prin intermediul site-ului www.online-toner.ro, furnizează informații referitoare la produse, livrează produse, emite facturi, analizează obiceiurile totale ale clienților, oferă servicii personalizate.
  • Transmitere newsletter

 

5. Partajarea informațiilor personale

Partajam informațiilor dvs. personale cu:

  • Terțe părți cu care avem încheiat un contract de parteneriat
  • Date referitoare la plățile  online sunt transmise  prin intermediul rețelei de acceptori de carduri bancare ale  BCR-BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.: Calea Plevnei nr 159, Business Garden Bucharest, clădirea A, etajul 6, sector 6, București în scopul procesării tranzacțiilor financiare, securității tranzacțiilor și monitorizării tranzacțiilor.

 

6. Informațiile terțelor părți implicate, prelucrători de date

 

  • MailChimp (Atlanta, Georgia, Statele Unite): operarea unei platforme de marketing, trimiterea de oferte personalizate
  • Symbol Tech Zrt. (Ungaria, 1135, Budapesta, Lehel utca 61.): furnizarea unui sistem de guvernanță corporativă
  • Shoprenter (Ungaria, 4028, Debrecen, Kassai út 129.): funcționarea site-ului web
  • Online Comparison Shopping Kft. proprietarul campaniei Compari.ro (Str. Rákóczi 70-72. 1074 Budapesta, Ungaria)
  • Softway S.R.L.  (România, Str. Prof. Grigore Cobalcescu Nr.5, Et.3, Ap4 Sector 1 , Bucuresti 010191)
  • SC ShopMania Net SRL  România, Str Marasesti nr. 19, Et. 3, Ap. 5, Ploiesti, Prahova, 100023
  • Smartbill- SC INTELLIGENT IT SRL – România, Sediul Central, Sibiu str. Aciliu
  • Google LLC (SUA - Biroul de confidențialitate Google, Mountain View, California 94043) este singura sursă de informații, analiză și publicitate.
  • Publicații și reclame analitice și de valoare ale terților de către Facebook Inc. (SUA, Palo Alto, Menlo Park, California)
  • Microsoft Azure (Redmond, Washington, SUA, serverul: Europa de Nord) care găzduiește site-ul web, backup de date
  • Filialele Google LLC sunt localizate pe Facebook, Inc. Articolul 45 din GDPR al Comisiei Europene este inclus în toate deciziile de punere în aplicare a Comisiei și în deciziile de punere în aplicare a Comisiei 2016/1260 și în Lista de protecție a datelor privind protecția datelor SUA-UE, stabilită pe baza acesteia, adică în cazul în care anumite tehnici specifice nu sunt necesare, GDPR 45 permis în temeiul articolului. Aceste companii au contractat împrumuturi GDPR.
  • Coletăria Paketa Grup Srl: Strada Călușei 21 A, parter 021351 Bucuresti România
  • Urgent Cargus S.R.L.:  Magurele, str. Atomistilor nr. 99 - 115, corp C1, 040172 jud. Ilfov, Romania
  • FAN Courier Express S.R.L.: Șos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Ilfov, 077175 România
  • DPD Dynamic Parcel Distribution S.A. -Str. Buiacului, Nr. 2, Corp A (A1 si A2), 077135, Mogosoaia, Ilfov, România

 

 Procesatorul de date și orice persoană care acționează sub controlul controlorului de date sau al prelucrătorului de date pot accesa datele numai în conformitate cu instrucțiunile firmei, cu excepția cazului în care legislația UE sau a statului membru solicită altfel. Procesatorul de date nu ia o decizie independentă, are dreptul să acționeze numai în conformitate cu contractul încheiat cu controlorul de date și cu instrucțiunile primite. Controlorul de date monitorizează activitatea procesatorului de date. Procesatorul de date are dreptul de a utiliza un procesor de date suplimentar numai cu acordul prealabil scris al controlorului de date.

 

7. Cookie-uri

Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt stocate in memoria browserului sau dispozitivului utilizat pentru a accesa un magazin găzduite de Seliton. Cookie-urile utilizate se împart in mai multe categorii: pentru buna funcționare a site-ului și Pentru analiza performantelor site-ului

            Primele doua tipuri de cookie-uri sunt necesare, iar in ce privește cele din categoria trei aveți opțiunea de a nu le accepta utilizând unul dintre următoarele site-uri:

Prin navigarea pe site sunteți de acord cu utilizarea lor. În unele cazuri, aceste fișiere pot conține, de asemenea, informații personale. Transferul acestor date către alte servere este controlat de browserul utilizat. Puteți dezactiva utilizarea acestor fișiere în acel browser, dar nu îl recomandăm, deoarece puteți limita în mod semnificativ funcționalitatea site-ului.

 

 În timpul vizitelor pe site-ul Web, Furnizorul de servicii trimite unul sau mai multe cookie-uri - adică un fișier mic care conține un șir de caractere - pe computerul Persoanei de Date, cu ajutorul căruia browserul său va fi identificat în mod unic. Aceste cookie-uri sunt furnizate de Google și sunt utilizate prin intermediul sistemului Google Adwords. Aceste cookie-uri sunt trimise către computerul persoanei vizate numai atunci când vizitați anumite sub pagini, astfel încât stocăm numai informația și ora vizitei în sub pagină dată, nu și alte informații.

Utilizarea cookie-urilor trimise în acest fel este următoarea: Furnizorii de servicii externi, inclusiv Google, folosesc aceste cookie-uri pentru a stoca dacă Persoana vizată a vizitat anterior site-ul web al agentului de publicitate și pe baza acestora, furnizorii de servicii terți - inclusiv Pe site-urile partenere Google. Persoana afectată poate dezactiva cookie-urile Google pe pagina de dezactivare a anunțurilor Google.

 

8. Drepturile utilizatorului

In conformitate cu reglementările privind protecția datelor personale GDPR aveți anumite drepturi. Aveți dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de a solicita modificarea, dreptul de a limita procesarea datelor, dreptul de ștergere, dreptul de obiectie si dreptul de portabilitate a datelor personale.

 Persoana vizată are dreptul să restricționeze gestionarea datelor la solicitarea firmei, dacă se îndeplinește oricare dintre următoarele:

a) persoana vizată contestă acuratețea datelor cu caracter personal, caz în care restricția se aplică perioadei de timp care permite firma să verifice acuratețea datelor cu caracter personal;

(b) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor și, în schimb, solicită restricționarea utilizării acestora;

(c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării datelor, dar persoana vizată le solicită pentru a formula, a aplica sau a proteja revendicările legale;

(d) persoana vizată s-a opus prelucrării; în acest caz, restricția se aplică atât timp cât se stabilește dacă motivele legitime ale operatorului au prioritate asupra motivelor legitime ale persoanei vizate.

În cazul în care prelucrarea este supusă unei restricții pe baza celor de mai sus, aceste date cu caracter personal, cu excepția stocării, sunt supuse acordului persoanei vizate sau depunerii, executării sau protejării revendicărilor legale poate fi tratat. Operatorul de date informează persoana vizată, la cererea căreia prelucrarea datelor a fost restricționată, înainte de ridicarea restricției de prelucrare a datelor.

 

Daca doriți să înaintați o reclamație referitoare la informațiile dvs. personale, aveți dreptul de a va adresa cu o solicitare către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru a uza de oricare dintre drepturile dvs., va rugam sa trimiteți o solicitate scrisa către adresa noastră de e-mail de contact.

 

 

Firma își rezervă dreptul de a modifica regulamentul de gestionare a datelor în orice moment, dacă consideră că este necesar sau dacă modificarea este solicitată printr-o modificare a legislației. Dacă persoana vizată nu este de acord cu modificările, acesta poate notifica în scris Furnizorului de servicii în termen de 8 zile de la aflarea acestei modificări. În acest caz, Furnizorul de servicii este obligat să șteargă datele cu caracter personal ale persoanei vizate, cu excepția cazului în care ștergerea datelor nu este posibilă prin îndeplinirea unei obligații legale.

 Dacă persoana vizată nu se opune modificării în termenul de mai sus după ce a luat cunoștință de aceasta, noile reguli de protecție a datelor se vor aplica datelor personale ale persoanei vizate.

9. Baza legală

Art. 6 (1) lit. un GDPR servește drept bază legală pentru operațiunile de procesare pentru care obținem consimțământul pentru un anumit scop de procesare. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizată, cum este cazul, de exemplu, atunci când operațiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oricărui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b GDPR. Același lucru este valabil și pentru operațiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de exemplu în cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania noastră este supusă unei obligații legale prin care este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi îndeplinirea obligațiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c GDPR. În cazuri rare, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Acesta ar fi cazul, de exemplu, în cazul în care un vizitator a fost rănit în compania noastră și numele, vârsta, datele de asigurare de sănătate sau alte informații vitale ar trebui să fie transmise unui medic, spital sau unei alte părți terțe. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d GDPR. În cele din urmă, operațiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f GDPR. Acest temei juridic este utilizat pentru operațiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice menționate mai sus, dacă prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de compania noastră sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de interese sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Astfel de operațiuni de prelucrare sunt în mod special permise deoarece au fost menționate în mod specific de legiuitorul european. El a considerat că un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul operatorului (considerentul 47 din propoziția 2 GDPR).

 

 

10. Contactați-ne

Pe pagina noastră de contact si pe site-ul nostru sunt publicate denumirea companiei, adresa poștală, adresa de e-mail si telefonul de contact. Detaliile de contact ale persoanei responsabile cu protecția datelor personale se vor furniza in urma unei cereri exprese.

Daca nu sunteți de acord cu acești termeni, nu veți putea folosi in întregime site-ul nostru si nu ar mai trebui sa îl accesați in viitor.

 

Reglementările vor intra în vigoare din: 02.09.2020.

Căutare

Viziteaza site-ul Online-toner.ro pe ShopMania